عنوان : آئین افتتاحیه اولین كنگره ملی علوم نوین و بیماری ها برگزار شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۱

آئین افتتاحیه اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری ها برگزار شد

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ازمراسم گشایش "نخستین کنگره ملی علوم نوین و بیماری ها" و "نهمین کنگره داخلی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز"  خبرداد.

دکتراکرم آهنگرپور با بیان این مطلب گفت: آئین افتتاحیه نخستین کنگره ملی علوم نوین و بیماری ها" و "نهمین کنگره داخلی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز" صبح دیروز سه شنبه 10 اسفند ماه با حضور دکتر بهزاد شریف مخمل زاده معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه، مهندس قاسم جعفری دبیر کارگروه توسعه وفناوری ستاد نانو و سرپرستان ودبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی جنوب غرب کشور در تالار اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کار خور را آغاز کرد.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه با اشاره به کنگره یادشده گفت: بر اساس برنامه ریزی بعمل آمده این کنگره به مدت دو روز، سه وچهارشنبه 10 و11 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال برگزاری است.

گفتنی است:  تعداد 160 مقاله در این کنگره مورد پذیرش واقع شده است که از این تعداد 20 مقاله به عنوان سخنرانی و 140 مقاله بصورت پوستر انتخاب و آماده ارائه شده اند.