عنوان : آئین تجلیل از كارشناسان معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

آئین تجلیل از کارشناسان معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه طی مراسمی ازکارشناسان نمونه این معاونت تقدیروتشکربعمل آمد.

بنا براین گزارش آئین یادشده با حضوردکتربهزادشریف مخمل زاده معاون توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه، مدیران وکارشناسان قبل از ظهر امروز چهار شنبه 25 اسفندماه  در سالن جلسات این معاونت برگزارشد.

دکترمخمل زاده ضمن تقدیر وتشکر از زحمات وتلاش های مدیران، کارشناسان و پرسنل معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه گفت: انشاءا... در سال جدید قدم های موثری در ارتقاء پژوهش وفناوری دانشگاه برداریم.

وی در ادامه اظهارکرد:  یکی ازحوزه های اساسی که در درون هردانشگاهی فعالیت می کند حوزه پژوهش آن دانشگاه که در سطح بین الملل تقریبا تنها حوزه ای دیده می شود که ایفای نقش می نماید.

معاون توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه گفت: بنابراین حرکت این حوزه باعث می شود که دانشگاه بخوبی حرکت بکند و ازسوی دیگرحرکت خوب این حوزه باعث می شود که آموزش، بهداشت، درمان و... ما بهترحرکت نمایند. لذا به این دلیل است که جایگاه حوزه پژوهش، جایگاه بسیار برتروبالایی است وهرکاری که در این حوزه انجام شود قطعا اثروخیرآن به مردم خواهد رسید.

معاون توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه در خاتمه  ضمن تبریک سال جدید به حاضران برای ایشان و خانواده هایشان آرزوی سلامتی، شادکامی وتندرستی مسئلت نمود و با اهدای هدایا ولوح تقدیراز زحمات یکساله آنان قدردانی کرد.