عنوان : راه اندازی بانك اطلاعات نشریات علوم پزشكی كشور
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۴

راه اندازی بانک اطلاعات نشریات علوم پزشکی کشور

معاونت محترم توسعه پژوهش و فناوری جناب آقای دکتر مخمل زاده از راه اندازی بانک اطلاعات نشریات علوم پزشکی کشورخبر داد. این بانک اطلاعاتی با هدف ارائه کامل اطلاعات مجلات علمی پژوهشی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل عنوان، شاپا، آدرس وب، آدرس ایمیل، آدرس پستی، نام سردبیرو مدیر مسئول مجله، تاریخ اعتبار، موضوع و بانک های اطلاعاتی نمایه کننده مجله، در آدرس http://journals.research.ac.ir طراحی، اجرا و پیاده سازی شده است. دکتر مخمل زاده بیان نمودند در حال حاضر اطلاعات بیش از 400 عنوان مجله علمی پژوهشی کشور در حوزه وزارت بهداشت، در این بانک موجود و قابل بازیابی لحظه ای است. علاوه بر آن، اطلاعات نحوه انتشار به هنگام و یا تعداد شماره های تأخیردار هر مجله نیز در سامانه مذکور، بصورت خودکار، روزانه رصد، ثبت و ارائه می شود واطلاعات این سایت جهت انتخاب مجله مناسب توسط نویسندگان مقالات نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این، وضعیت نمایه مجلات در این سایت، قابل استفاده برای همکاران مدیریت امور پژوهشی، علم سنجی، پاداش و تشویق مقالات و نیز کتابخانه ها در ارزیابی مجلات خواهد بود.