عنوان : كتاب با عنوان (سلول های بنیادی اسپرماتوگونی) به چاپ رسید
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۳

کتاب با عنوان (سلول های بنیادی اسپرماتوگونی) به چاپ رسید

کارشناس دفترنشرآثار علمی معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه پزشکی جندی شاپور اهواز ازچاپ کتاب با عنوان سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خبرداد.

سحرپورکریمی با اعلام این خبرافزود: کتاب یادشده تالیف دکتر قاسم ساکی استاد دانشگاه و رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی، دکتر مسعود حمادی دانشیار دانشگاه و عضو مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی، دکتر شیوا رضیع دکترای تخصصی علوم تشریحی و عضو مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی و خانم اسماء ساکی دانشجوی رشته ژنتیک دانشگاه شهید چمران می باشد.

در ابتدای کتاب سلول های بنیادی اسپرماتوگونی (سخن مولفان) آمده است: اهمیت سلول های بنیادی در سلامت انسان از آنجا ناشی می شود که آن ها بافت های صدمه دیده را مرمت و بازسازی می کنند و سلول های بنیادی حافظ سلامت ما هستند و مانع از پیری زودرس می شوند. در این کتاب با توجه به نوپا بودن علم سلولی از یک سو و قلت منابع فارسی در زمینه معرفی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی از سوی دیگر، نویسندگان کوشیده اند بر پایه آخرین دستاوردهای علمی  و پژوهشی در این حوزه، به بیانی ساده و شفاف که به گمان نویسندگان مهم ترین مزیت این کتاب می تواند باشد، و در عین حال بسیط و جامع در جهت تامین نیاز واقعی دانشجویان و پژوهش گران علم سلولی و مولکولی دست یابند.