عنوان : كتاب با عنوان (نوروآناتومی اعصاب مغزی پایه و بالینی) منتشر شد
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۵

کتاب با عنوان (نوروآناتومی اعصاب مغزی پایه و بالینی) منتشر شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کتاب با عنوان (نوروآناتومی اعصاب مغزی پایه و بالینی)  به چاپ رسید.

بنا بر این گزارش کتاب نوروآناتومی اعصاب مغزی پایه و بالینی تالیف دکتر قاسم ساکی استاد نوروآناتومی، دکتر علیرضا تیموری استادیار جراحی مغز و اعصاب، عباس حیدری مقدم دانشجوی دکترای علوم تشریحی دانشگاه و زهرا جوزی کارشناس ارشد علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.

شایان ذکراست: کتاب حاضر که ماحصل سال ها تدریس مولفان آن در دانشگاه های معتبر کشور و مطالعه کتاب ها و مقالات معتبر دنیا می باشد با بیانی ساده و بهره گیری از شکل ها و تصاویر مناسب رنگی به بیان مسیر کامل دوازده زوج عصب مغزی پرداخته است و در آن سعی شده است تا مطالب نوروآناتومی با نوروفیزیولوژی و آناتومی بالینی در هم آمیخته شود.

امید است که دانشجویان محترم رشته های مختلف پزشکی بویژه دستیاران محترم رشته های نورولوژی، ارتوپدی و حتی دانشجویان دوره ای تحصیلات تکمیلی علوم تشریحی، فیزیولوژی و توانبخشی از مطالعه این کتاب بهره لازم را ببرند.