عنوان : المپیاد دانشجویی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزارمی شود
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۱

دکتر قاسم ساکی عنوان کرد:

المپیاد دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزارمی شود

رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری اولین المپیاد  دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی  خبرداد.

دکتر قاسم ساکی با اعلام این خبر گفت:  هدف از برگزاری اولین المپیاد دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، شناسایی دانشجویان علاقمند به بحث سلول های بنیادی و  افزایش دانسته های  علمی  دانشجویان تحصیلات تکمیلی ؛ دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی است.

رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه با اشاره به تصمیم گیری شورای عالی مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه و تشکر از حمایت های معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه، افزود: المپیاد یادشده در اواخر آذر ماه سالجاری برگزار و علاقمندان جهت ثبت نام به مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز واقع در طبقه هم کف گروه علوم تشریحی مراجعه کنند.

ثبت نام از روز شنبه 15 مهر ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه خواهد یافت.

لازم به ذکر است که نفرات برتر بعد از مشخص شدن در کارگاه های سریالی  مرتبط با سلول های بنیادی  تحت آموزش مداوم قرار خواهند گرفت .