عنوان : كتاب با عنوان مروری بر داورهای قلبی – عروقی همراه با نكات بالینی منتشر شد
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۵

کتاب با عنوان مروری بر داورهای قلبی عروقی همراه با نکات بالینی منتشر شد

کارشناس دفترنشرآثار علمی معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ازچاپ کتاب مروری بر داورهای قلبی عروقی همراه با نکات بالینی خبرداد.

سحرپورکریمی باعنوان این خبرگفت: کتاب یادشده توسط دکتر بهاره نقی زاده استادیار گروه فارماکولوژی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، سکینه اکبری کارشناس ارشد مراقبت های ویژه نوزادان، امین ستاری دانشجوی کارشناسی ارشد مراقبت های ویژه، مریم امیری کارشناس ارشد داخلی جراحی و محمد دارابی کارشناس ارشد مراقبت های ویژه گردآوری وبه چاپ رسید.

سخن نویسندگان:

کتاب حاضر مجموعه ای خلاصه شده از دسته های مختلف داروهای قلبی عروقی رایج    می باشد که در قالب ده فصل مختلف طراحی شده است. در هر فصل کتاب طبقه بندی داروهای هر دسته به همراه موارد کاربرد بالینی، عوارض جانبی، نکات بالینی، تداخلات دارویی و موارد احتیاط مهم گنجانده شده است.

با توجه به موارد مصرف گسترده و متعدد داروهای قلبی عروقی، امید است که مطالب موجود در کتاب به عنوان مجموعه ای مفید جهت دانشجویان رشته های مختلف (پزشکی، داروسازی، پرستاری و دیگر رشته های مرتبط با علوم پزشکی و دستیاران و به ویژه پرستاران سودمند بوده و گامی در جهت افزایش اطلاعات ایشان در زمینه های قلبی عروقی باشد.