عنوان : كارگاه مقدماتی پزشكی مبتنی بر شواهد برگزارشد
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۲

کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد برگزارشد

رئیس واحد کارگاه های توانمند سازی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد   EBMخبرداد.

دکترجعفر فتاحی اصل با اعلام این خبرگفت: کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد   (EBM)صبح امروزسه شنبه 12دی ماه با حضوردکتر برادران از وزارخانه در سالن چند رسانه ای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز گردیده است.

رئیس واحد کارگاه های توانمند سازی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه در ادامه گفت: این کارگاه منطقه ای با شرکت اعضای هیئت علمی، دانشجویان و سایر پژوهشگران دانشگاه های علوم پزشکی منطقه جنوب غرب کشورشامل اهواز، آبادان، بهبهان، دزفول، شوشتر و لرستان می باشد

شایان ذکراست: کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد ( EBM)  با موضوعات آشنایی با منابع EBM  و شیوه های جستجوی هدفمند، آشنایی با ارزیابی نقادانه – نقد مقالات آزمون های تشخیصی وسایر مباحث پزشکی مبتنی بر شواهد به مدت دو روز در تاریخ های سه شنبه وچهارشنبه 12و13 دی ماه سال جاری در حال برگزاری است.