عنوان : سرپرست مدیریت توسعه پژوهش، ارزیابی تحقیقات و هماهنگی مراكز تحقیقاتی منصوب شد
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۸

سرپرست مديريت توسعه پژوهش، ارزيابي تحقيقات و هماهنگي مراکز تحقيقاتي منصوب شد

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سرپرست مديريت توسعه پژوهش، ارزيابي تحقيقات و هماهنگي مراکز تحقيقاتي دانشگاه منصوب شد.

بنابراین گزارش طی حکمی از سوی دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مجید کاراندیش عضو هیأت علمی دانشگاه را به سمت سرپرست مديريت توسعه پژوهش، ارزيابي تحقيقات و هماهنگي مراکز تحقيقاتي دانشگاه منصوب کرد.

متن ابلاغ بشرح ذیل است:

جناب آقای دکتر مجید کاراندیش _ عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده‌ی علمي جنابعالي به موجب اين ابلاغ با حفظ سمت آموزشي به عنوان "سرپرست مديريت توسعه پژوهش، ارزيابي تحقيقات و هماهنگي مراکز تحقيقاتي" منصوب مي‌شويد تا با بکارگيري همه‌ی توان و ظرفيت پژوهشی دانشگاه نسبت به تحقق اهداف نقشه‌ی جامع علمي کشور در حوزه‌ی سلامت، حمايت از تحقيقات بنیادی و کاربردي، توسعه‌ی هدفمند مراکز تحقيقاتی و ارتقای جايگاه علمی دانشگاه در سطوح ملي و بين المللي اقدام نماييد.

اميد است با اتکال به خداوند متعال در انجام شايسته‌ی وظايف خود با رعايت قانون، اعتدال گرايي و منشور اخلاقي دولت تدبير و اميد موفق و سرافراز باشيد.