عنوان : پیشرفت تكنولوژی و بالا رفتن سطح فناوری همه رشته و حرفه‌های مختلف مهمترین و مقدم ترین مسئله روز دنیا است
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۷

دکترشریعتی عنوان کرد:

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آئین افتتاحیه نهمین کنگره سراسری تصویربرداری بیماری‌های زنان و مامایی، چهار شنبه 4 بهمن ماه با حضور دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، دکتر شکوهی رئیس انجمن رادیولوژی کشور، دکتر عبداله رفیعی قائم مقام رئیس دانشگاه درامورآموزشی، پژوهشی ودانشجویی، دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه،  دکتر سلمان زاده معاون بهداشتی دانشگاه، پیشکسوتان رشته های رادیولوژی وزنان وزایمان، شرکت اساتید و پزشکان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در محل تالار اجتماعات شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی‏شاپور اهواز برگزارشد.

در ابتدای این مراسم دکتر شریعتی استاندار خوزستان، ضمن خیر مقدم به حاضرین بر ضرورت برگزاری چنین کنگره‌هایی اشاره کرد و گفت: خدا را شاکرم که شاهد برگزاری این کنگره بصورت مستمر و برای نهمین سال متوالی هستم و باید اینگونه رخدادهای علمی را بیش از پیش در استان و کشور برگزار کنیم تا جامعه امروزی با موضوعات علمی، تجهیزات نوین پزشکی و انواع طب سنتی و مدرن آشنا گردد.

وی همچنین ادامه داد: پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح فناوری همه رشته و حرفه‌های مختلف مهمترین و مقدم ترین مسئله روز دنیا است. قطعا" علم پزشکی نیز از این مسئله عقب نمانده است و با پیشرفت تکنولوژی و فناوری، روز به روز شاهد پیشرفت علوم پزشکی در ایران و دنیا هستیم.

شریعتی تصریح کرد: یکی از رشته‌هایی که خیلی جدی به علم پزشکی کمک می‌کند، رشته رادیولوژی و تکنیک‌های وابسته به رادیولوژی است که حقیقتا نقش بسیار مهمی را در تشخیص و درمان بیماری‌ها ایفا می‌کند.

وی در ادامه بر تخصصی کار کردن در حوزه‌های مختلف و همکاری‌های بین بخشی تاکید کرد و گفت: شایسته است چنین کنگره‌هایی باید با رشته‌ها و موضوعات مختلف در چنین دانشگاهی که امروز به عنوان دانشگاه مادر و تیپ یک کشور می‌باشد، بصورت مداوم و بیشتر از هر وقت دیگری برگزار گردند و ما نیز آماده هرگونه کمک و حمایت به عزیزان هستیم تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مدون، بهتر از همیشه در این مسیر گام برداریم.

استاندار خوزستان در پایان ضمن تاکید بر نقش پژوهش و تولید علم در رشته های مختلف و به خصوص رشته رادیولوژی در دانشگاه، گفت: جنگ امروز، جنگ دانایی محور است و فقط به اسم و رسم، رتبه یا مقامی را به کسی نمی‌دهند. بنابراین امیدواریم برگزاری این کنگره و رخدادهای علمی دیگر، بتوانند جایگاه اصلی دانشگاه در کشور را باز گردانند.