عنوان : شروع ثبت نام كارگاه های آموزشی تخصصی آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۱

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

رابط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی نهاد ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  از برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی در حوزه علوم آزمایشگاهی در  بهمن ماه سالجاری خبرداد.

مهندس علی نخستین با بیان این مطلب گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درنظر دارد مجموعه کارگاه های آموزشی تخصصی در حوزه علوم آزمایشگاهی را در تاریخ 24 تا 29 بهمن ماه سال جاری و تحت حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و با همکاری موسسه وندا برگزار نماید.

رابط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در ادامه افزود: این کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی با این تکنیک‌ها و روش‌های کار با دستگاه در دو بخش تئوری و عملی، به مدت 8 ساعت، توسط اساتید مجرب کشور برگزار می­‌شود. همچنین بخش عملی کارگاه در آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی اهواز برگزار می شود . برای آشنایی با تجهیزات و توانمندی‌های این مرکز  اینجا     را ببینید .

گفتنی است؛ در پایان دوره به هر یک از شرکت‌کنندگان گواهی­نامه معتبر ارائه می­‌شود.

جدول زمانبندی دوره‌های آموزشی دستگاهی

نام دوره

محل برگزاری

تاریخ

از ساعت

تا ساعت

1

گروماتوگرافی گازی طیف‌سنجی جرمی (GC-MS )

24 بهمن

2

کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC )

25 بهمن

3

طیف‌سنج مرئی فرابنفش (UV-VIS )

28 بهمن

4

جذب اتمی (AAS )

29 بهمن

17

علاقمندان جهت ثبت­‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می­‌توانند به وب سایت موسسه وندا مراجعه کنند و یا با شماره تلفن‌های 66157306-021  و 66069915-021 و  09106983832 تماس بگیرند.