كتاب "نقش آدیپونكتین درسلامت وبیماری" به چاپ رسید
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۸

کتاب "نقش آدیپونکتین درسلامت وبیماری" به چاپ رسید

به گزارش کارشناس دفترنشرآثار علمی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کتاب با عنوان "نقش آدیپونکتین درسلامت وبیماری" منتشرشد.

سحرپورکریمی با بیان این مطلب گفت: کتاب یادشده پس از طی مراحل اداری درکمیته تالیف و ترجمه معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز جهت چاپ مطرح ومطابق بند 3 ماده آیین نامه چاپ وانتشارات دانشگاه مورد تایید قرارگرفت.

کتاب حاضر، مجموعه ای ازآخرین دستاوردهای علمی در خصوص نقش آدیپونکتین درسلامت وبیماری، با تکیه بر بیماری ای مزمن مرتبط با چاقی، می باشد که می تواند به عنوان یک منبع علمی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایرپژوهشگرانی که در حوزه پزشکی فعالیت می کنند، مورد استفاده قرار گیرد. این کتاب نتیجه تحقیقات و تلاش های اساتید بزرگوار و همکاران گرانقدری است که ما را راهنمایی وکمک کرده اند.

گفتنی است: کتاب نقش آدیپونکتین درسلامت وبیماری حاصل تلاش و زحمات دکترفاطمه حیدری عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ومرکز تحقیقات تغذیه وبیماری های متابولیک، دکترمجید محمدشاهی عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ومرکزتحقیقات هیپرلیپیدمی ودکترعلیرضا جهانشاهی عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ومرکزتحقیقات دیابت می باشد.