كارگاه تخصصی HSE برگزار می شود
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۹

کارگاه تخصصی HSE برگزار می شود

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کارگاه تخصصی یکروزه HSE (بهداشت، ایمنی محیط زیست) خبرداد.

دکتر بابایی با عنوان این خبرگفت: با توجه به برنامه ریزی بعمل آمده کارگاه یادشده درحوزه HSE (بهداشت، ایمنی محیط زیست) با هدف آموزش مباحث مربوطه وبه منظور ارائه توانمندی ها وظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مدیران پژوهشی، مدیران HSE و کارشناسان مربوطه صنایع و سازمان های استان در روز سه شنبه مورخ 25/10/97 از ساعت 30/8 صبح در سالن دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برمی گردد.

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه افزود: کارگاه تخصصی یکروزه HSE با محورهایی از قبیل ایمنی سیستم ها و مهندسی رزیلینس، مهندسی عوامل انسانی و طراحی شغلی، چالش و مخاطرات محیط زیست صنایع، تغذیه و سلامت کارکنان صنایع ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است علاقمندان می توانند برای ثبت نام به وب سایت اداره ارتباط با صنعت دانشگاه به نشانی http://industry.ajums.ac.ir/ مراجعه ودر کارگاه HSE  ثبت نام فرمایند.

گفتنی است: در پایان کارگاه گواهی معتبر برای شرکت کنندگان با امضای رئیس دانشگاه صادر می شود.