((( چهل سالگی انقلاب - 40 درصد تخفیف)))
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

((( چهل سالگی انقلاب  -   40 درصد تخفیف)))

رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از طرح تخفیف چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران در آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه بمناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر خبر داد.

دکتر زهرا رمضانی با اعلام این خبرگفت: آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی با همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در نظر دارد بمناسبت فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر، "طرح تخفیف ویژه چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران" را اجرا نماید.

رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی دانشگاه افزود: درقالب این طرح٬ کلیه خدمات آزمایشگاهی با 40 درصد تخفیف تا سطح 40 میلیون ریال برای هر هیات علمی به شرح زیر ارائه می گردد.

زمان ثبت نام در طرح:           12 بهمن الی 25 بهمن 1397

مهلت استفاده:            12بهمن الی 25 اسفند 1397

شایان ذکر است محل ثبت نام در آدرس:  https://login.labsnet.ir  می باشد و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تماس آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی دانشگاه 06133337455مهندس علی نخستین (رابط شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی) تماس حاصل فرمائید.