آغاز بكار سمینار كشوری ویتره و رتین در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۱

آغاز بکار سمینار کشوری ویتره و رتین در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

دبیر علمی یازدهمین سمینار کشوری سالیانه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز از برگزاری این سمینار خبر داد.

دکتر مصطفی فقهی با اعلام این خبر گفت: با همکاری انجمن ویتره ورتین و انجمن چشم پزشکی شاخه خوزستان و معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز،  یازدهمین سمینار سالیانه چشم پزشکی ( ویتره و رتین ) در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه 19 الی 21 بهمن ماه  با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز و حضوراساتید، متخصیصن و پزشکان رشته چشم پزشکی و فوق تخصص شبکیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در تالار اجتماعات شهدای این دانشگاه کار خود را آغاز کرد.

دبیر علمی یازدهمین سمینار سالیانه چشم پزشکی گفت: سمینار سه روزه ویتره و رتین برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز با هدف بررسی آخرین دستاوردهای علمی و روش های جدید درمان  بیماری های شبکیه و زجاجیه چشم و عوارض سگمان خلفی در جراحی های مختلف چشم،  اساتید و پزشکان رشته چشم و فوق تخصص شبکیه در سه روز برگزاری این سمینار به بحث و گفتگو وتبادل نظر می پردازند.

شایان ذکر است درحاشیه این همایش، نمایشگاه تجهیزات چشم پزشکی در نگار خانه تالار اجتماعات شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مدت برگزاری این سمینار دایر می باشد.