برگزاری دهمین كنگره سالیانه تصویربرداری بیماری های زنان دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۵

برگزاری دهمین کنگره سالیانه تصویربرداری بیماری های زنان دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، دهمین کنگره سالیانه تصویربرداری بیماری های زنان با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،اعضای هیئت علمی دانشگاه و جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان در تالار شهداء دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در دهمین کنگره سالیانه تصویربرداری بیماری های زنان با اشاره به مشکلات و مسائل اقتصادی در حوزه درمان اذعان داشت: مشکلات اقتصادی حوزه سلامت و درمان باید جدی گرفته شوند . از این رو می توان به استفاده بهینه از امکانات و همچنین تجهیزات لازم در این راستا در جایگاه واقعی و صحیح اشاره کرد که نقش  کمک کننده را برعهده دارد .

نظری در ادامه در خصوص ضرورت استفاده از برخی امکانات تصویربرداری و افزایش استفاده از آنها اذعان داشت: در امکانات تصویربرداری از بیماریهای زنان، اکو قلب برای جنین یکی از کارهایی است که باید  به دقت و بر اساس استاندارد و نیاز صورت گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بخش دیگری هدف اصلی از برگزاری این کنگره ارتقاء سطح علمی در راستای امکانات پیشگیری و تشخیص به موقع در بیماری های زنان و مامایی بیان کرد و گفت:باید بررسی مقایسه ای در قالب پایان نامه صورت گیرد که قبل از افزایش درخواست برای انجام اکو قلب جنین و بعد از آن چه میزان تفاوت در تشخیص و درمان بیماری های مادرزادی قلبی ایجاد شده است.