آغاز بكار كارگاه آموزشی اصول كار با حیوانات آزمایشگاهی
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۸

آغاز بکار کارگاه آموزشی اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی

کارشناس طرحهای پایه، بالینی و کمیته اخلاق در پژوهش معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شروع بکار اولین کارگاه آموزشی اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی خبرداد.

رضا فتلی زاده با اعلام این خبر گفت: کارگاه دو روزه آموزشی اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی صبح امروز چهار شنبه 8 اسفند ماه با حضور دکترمجید کاراندیش مديرتوسعه پژوهش، ارزيابي تحقيقات و هماهنگي مراکز تحقيقاتي دانشگاه، دکتر علیرضا سرکاکی رئیس مرکز تکثیر ونگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه، برخی روسای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی، معاونین  پژوهشی دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی دانشگاه، اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط در سالن جلسات معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه برگزار شد.

کارشناس طرحهای پایه، بالینی و کمیته اخلاق در پژوهش افزود:  اولین کارگاه دو روزه آموزشی اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی با هدف توانمند سازی اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط، توسط دکتر سیاوش احمدی نوربخش مشاور کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و دکتر عصمت میراب زاده در روز های چهار شنبه و پنجشنبه مورخ 8 و 9 اسفندماه سالجاری، در حال   برگزاری است.