دومین رویداد تخصصی كارآفرینی سلامت در دانشگاه علوم پزشكی اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۹

دومین رویداد تخصصی کارآفرینی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  از برگزاری دومین رویداد تخصصی کارآفرینی سلامت تحت عنوان « استارتاپی ها به دیابت نگاه کنید» در سطح دانشگاه های منطقه 4 آمایشی خبر داد.

بنا بر این گزارش آئین افتتاحیه دومین رویداد تخصصی کارآفرینی سلامت با حضور دکتر وطن پور، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی،دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر سید علیرضا علوی رئیس جهاد دانشگاهی استان خوزستان، دکتر بدوی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه، دکتر صابری رئیس استعدادهای درخشان استان، دکترمجید کاراندیش مديرتوسعه پژوهش ارزيابي تحقيقات و هماهنگي مراکز تحقيقاتي دانشگاه، دکتر علی اکبر بابایی مدیر توسعه فناوری سلامت  دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر قدرت اله شاکری نژاد رئیس مرکز رشد فناوری های سلامت جهاد دانشگاهی استان خوزستان، با همکاری مرکز رشد فناوری های سلامت جهاد دانشگاهی استان خوزستان در سطح دانشگاه های منطقه 4 آمایشی در محل کارگاه شماره­ یک دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با اشاره به این مطلب که آموزش و پژوهش و ارائه مقاله به تنهایی قادر به حل مشکلات جامعه نمی باشد اظهار داشت پژوهش باید تبدیل به پدیده های تأثیرگذار گردد که همان فناوری هایی است که منجر به اشتغال زایی، حل کمبودها و مشکلات ناشی از تحریم ها و بالا رفتن غرور ملی از طریق نخبگان می گردد.

دکتر وطن پور در ادامه با تأکید بر ضرورت کشف ایده های خوب و تبدیل آنها به محصول گفت: استارتاپ ها تمرینی در این خصوص است که این جریان در سراسر کشور آغاز شده و در اهواز نیز استارتاپ ها در حوزه­ی درمان (فشار خون و دیابت) کارخود را آغاز نموده است. و این رویدادهای کارآفرینی ما را آماده می کند که در آینده بتوانیم کسب و کارهای موفقی را، راه اندازی کنیم.

شایان ذکر است با توجه  به اینکه یکی از دغده های سلامتی موجود در استان خوزستان  مسئله دیابت می باشد موضوع این رویداد در همین راستا تحت عنوان « استارتاپی ها به دیابت نگاه کنید» نام گذاری گردیده تا با شناسایی ایده های برتر در این خصوص و جهت دهی شرکت های سرمایه گذار به سمت سرمایه گذاری بر روی ایده های برتر، هم منجر به فرهنگ سازی در زمینه ایده پردازی، اجرای طرح های محصول محور و جهت دهی به سمت کارآفرینی در دانشگاه ها گردد و هم با ارائه ایده ها و راهکارهای جدید، به حل معضل دیابت در جامعه کمک شایانی نماید.

همچنین لازمه ی شرکت در این رویداد، گذراندن کارگاه های پیش رویداد را تحت عناوین کارگاه «خلق ایده» و کارگاه « طراحی بوم کسب و کار» می باشد  که در مورخ 28/11/97 و 29/11/97 برگزار گردیده است و تکرار این 2 کارگاه در مورخ 14/12/97 برگزار گردید.