چاپ كتاب با عنوان (بندناف و كاربرد سلولهای بنیادی مشتق از آن)
 ۱۳۹۸/۰۵/۱۶

چاپ کتاب با عنوان  (بندناف و کاربرد سلولهای بنیادی مشتق از آن)

کارشناس دفترنشرآثار علمی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از چاپ کتاب با عنوان " بندناف و کاربرد سلولهای بنیادی مشتق از آن " خبرداد.

سحرپورکریمی با اعلام این خبرگفت: کتاب مذکور تالیف اساتید گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم  پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر سید سعید آزنده، دکتر داریوش بیژن نژاد و یوسف اسدی فرد، دانشجوی دکتری تخصصی علوم تشریحی می باشد.

استفاده از سلولهای  بنیادی مزانشیمی  هم اکنون افق های تازه ای را در تحقیقات کاربردی بالینی بر روی محققین گشوده است که می تواند باعث ایجاد امیدهایی تازه در درمان بیماری های صعب العلاج گردد.

کتاب حاضر تلاش نموده ضمن معرفی این سلول ها، تکنیک های مختلف استحصال، تکثیر و تمایز آن ها را با استفاده از منابع علمی در یک مستن جمع آوری و در دسترس قرار دهد.