• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
اولین كارگاه«رویداد فناورانه از ایده تا محصول» برگزار شد

اولین کارگاه«رویداد فناورانه از ایده تا محصول» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز نخستین کارگاه یک روزه «رویداد فناورانه از ایده تا محصول» شتاب دهنده ی پرسیس ژن اهواز برگزار شد

بنابراین گزارش کارگاه یادشده قبل از ظهر امروزچهارشنبه اول آبان ماه سال جاری در سالن آمفی تأتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز با حضور دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه، دکتر علی اکبر بابایی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکترعلی اصغر همتی رئیس مرکز رشد فناوری های دارویی دانشگاه، تنی چند از اعضای هیئت علمی دانشگاه، دانشجویان رشته های مختلف و شرکت های دانش بنیان با بحث هایی از قبیل: شتابدهی استارت آپ های تخصصی حوزه های فناوری های زیستی، داروهای گیاهی ، طبیعی و مکمل، توسعه و تجاری سازی ایده های فناورانه و دانش بنیان، آموزش و راهبری کسب و کارهای نوپا، انجام تحقیق، توسعه و تولید قراردادی در حال برگزاری شد.

V5.5.2.0