• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
برگزاری كارگاه آشنایی با دستگاه RealTime در آزمایشگاه جامع تحقیقات
کارگاه آشنایی با دستگاهدر RealTime مورخ 98/8/22 در آزمایشگاه شهدای جامع تحقیقات برگزار می گردد

کارگاه آشنایی با دستگاهدر  RealTime مورخ 98/8/22  در آزمایشگاه شهدای جامع تحقیقات برگزار می گردد

توجه ! تعداد شرکت کنندگان برای برگزاری هرکارگاه 12 نفر خواهد بود. چناچه تعداد ثبت نام کنندگان در هر کارگاه به حد نصاب نرسد کارگاه برگزار نشده در عوض حق شرکت در کارگاه دیگری به افراد ثبت نام کننده داده خواهد شد. متاسفانه امکان بازگرداندن هزینه ثبت نام پرداخت شده در هر صورت به فرد پرداخت کننده وجود ندارد .

- مهلت ثبت نام کارگاه 2 روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه صورت می پذیرد.

- هزینه ثبت نام یک روز قبل از برگزاری کارگاه دریافت می گردد.

- از طریق شماره حساب 201775426  بانک رفا کارگران با شناسه آزمایشگاه: 97052010194100031  و بنام رابط تمرکز درآمد معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جهت واریز هزینه این کارگاه اقدام فرمایید.

- توجه: لحاظ کردن شناسه در فرم بانکی الزامی است.

- ساعت شروع کارگاه :8:30 صبح تا 14 بعد از ظهر می باشد .

- لازم به ذکر است در صورت تاخیر در ورود کارگاه بیشتر از 20 دقیقه  از ورود مراجعین جلوگیری شده و گواهی برای شرکت کنندگان صادر نمی شود .

V5.5.2.0