• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
جلسه شورای پژوهشی مركز مطالعاتی كوهورت دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای پژوهشی مرکز مطالعاتی کوهورت دانشگاه برگزار شد

کارشناس مرکز مطالعاتی کوهورت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری جلسه شورای پژوهشی این مرکز خبر داد.

سارا سروندیان با بیان این مطلب گفت: جلسه شورای پژوهشی مرکز مطالعاتی کوهورت هویزه با حضور دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه، دکتر نادر صاکی رئیس مرکز مطالعاتی کوهورت دانشگاه، اعضای شورای پژوهشی مرکز و اساتید دعوت شده در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه تشکیل شد.

کارشناس مرکز مطالعاتی کوهورت هویزه دانشگاه افزود: در ابتدای جلسه گزارشی از فعالیت های مرکز کوهورت از زمان شروع مطالعه تا کنون، گزارشی از نتایج اولیه فاز ثبت نام طرح، گزارشی از روند اجرای فاز پیگیری و همچنین توضیحاتی در مورد وضعیت پاکسازی داده ها توسط تیم علمی کهورت هویزه توسط مدیر اجرایی مرگز دکتر چراغیان داده شد.

سروندیان افزود: گزارش نتایج فراخوان اول طرحهای تحقیقاتی ارسالی به مرکز ارائه گردید. سپس در مورد چگونگی اجرای مرحله دوم فراخوان طرحهای تحقیقاتی مرکز بحث وتبادل نظر شد.

در ادامه جسله هر یک از اعضا و اساتید، پیشنهادات خود را در زمینه انجام هر چه بهتر فعالیت های کهورت و اضافه کردن خدمات و تجهیزات جدید جهت تکمیل اطلاعات سلامتی افراد شرکت کننده و ایجاد شرایطی برای ارائه ایده ها و طرح های تحقیقاتی به مرکز عنوان کردند.

V5.5.2.0