• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
كتاب آناتومی گانگلیون های قاعده ای پایه وبالینی به چاپ رسید

کتاب آناتومی گانگلیون های قاعده ای  پایه وبالینی به چاپ رسید

کارشناس دفترنشرآثار علمی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از چاپ کتاب با عنوان " آناتومی گانگلیون های قاعده ای  پایه وبالینی " خبرداد.

سحر پورکریمی با بیان این مطلب گفت: مولفان در مقدمه کتاب آناتومی گانگلیون های قاعده ای  پایه وبالینی نگاشته اند: پیشرفت های سریعی که در نوروآناتومی در سال های اخیر با استفاده از روش های مختلف به وجود آمده است موجب شده تا با استفاده از منابع معتبر گام تازه ای در ارائه جز به جز مباحث نوروآناتومی برداشته می شود.

در کتاب حاضر که با نام گانگلیون های قاعده ای  به تحریر در آمده است سعی شده است مباحث مربوط به گانگلیون های قاعده ای با بیانی ساده و با استفاده از شکل های مناسب توضیح داده شود.

یکی از ویژگی های مهم کتاب، استفاده از تصاویر مختلف ام آر آی و سی تی اسکن برای نمایش گانگلیون های قاعده ای است که از دیدگاه بالینی بسیار با اهمیت بوده ودر سایر کتاب های نوشته شده به زبان فارسی کمتر دیده شده است.

کتاب حاضر برای دانشجویان پزشکی، دستیاران رشته های تخصصی علوم اعصاب، دستیاران جراحی اعصاب ودانشجویان تحصیلات تکمیلی آناتومی قابل استفاده است.

شایان ذکر است: کتاب آناتومی گانگلیون های قاعده ای  پایه وبالینی تالیف: دکتر قاسم ساکی استاد نوروآناتومی، دکتر شهرام رفیع استاد یار گروه نورولوژی، یوسف اسدی فرد، دانشجوی دکتری تخصصی علوم تشریحی و الهام یوسفی کارشناس ارشد علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.

V5.5.2.0