• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشكده بهداشت

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده بهداشت

روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده بهداشت خبرداد.

بنابر این گزارش: آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده بهداشت قبل از ظهر دیروزسه شنبه 3 دی ماه با حضور دکتر مجید کاراندیش مدیر توسعه مراکز تحقیقاتی دانشگاه، دکترعلی اکبر بابایی مدیرتوسعه فناوری سلامت دانشگاه، دکتر عبد الکاظم نیسی رئیس دانشکده بهداشت، دکتر بهمن چراغیان معاون پژوهشی دانشکده بهداشت و تنی چند ازاعضای هیات علمی، اساتید، محققان، پژوهشگران، دانشجویان و کارشناسان در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار شد.

دکتر مجید کاراندیش در ابتداء ضمن گرامیداشت هفته پژوهش، به نقش تحقیقات وپژوهش در پیشرفت کشورها وجوامع پرداخت وگفت: با توجه به تغییر رفتا در تحقیقات اخیر، توصیه اینجانب به محققان و پژوهشگران این است که حرکت ما باید به سمت طرح های محصول محور باشد.

مدیر توسعه مراکز تحقیقاتی دانشگاه ادامه داد:  نتیجه وخروجی مقالات وطرح های  محصول محور این که محقق و پژوهشکر به سمت نیاز و کاستی ها ی  جامعه حرکت می کند و پس از دریافت نتیجه، می تواند مشکلی از مسائل و مشکلات جامعه را برطرف کند

وی در بخش دیگری از سخنان خود به کاستی و نیاز موجود این استان اشاره کرد وگفت:  خوشبختانه در استان خوزستان پتانسیل برای محققان و پژوهشگران، در حوزه صنعت و زندگی شهری مهیا است. بنابراین، دانشکده بهداشت می توان در این زمینه ها ایفای نقش موثرداشته باشد.

گفتنی است: در پایان این آیین، با اهدای تندیس ولوح سپاس از از پژوهشگران برتردانشکده بهداشت تقدیر بعمل آمد.

V5.5.2.0