• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشكده علوم توانبخشی برگزار شد

آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز طی مراسمی از پژوهشگران برتر دانشکده علوم توانبخشی تقدیرشد.

بنابر این گزارش: آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم توانبخشی قبل از ظهر دیروزسه شنبه 3 دی ماه با حضور دکترعلی اکبر بابایی مدیرتوسعه فناوری سلامت دانشگاه، دکتر شاطرزاده رئیس دانشکده علوم توانبخشی، دکتر اکرام آهنگرپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه و تنی چند ازاعضای هیات علمی، اساتید، محققان، پژوهشگران، دانشجویان و کارشناسان در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

دکترعلی اکبر بابایی در ابتداء با تبریک هفته پژوهش گفت: انتظار ما از دانشجویان عزیز، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کارشناس ارشد ودکتری که در این جمع حضور دارند این است که سعی کنند تحقیقات خود را به سمت  وسوی تحقیقات کار بردی سوق بدهند، تحقیقاتی که منجر بشود به تولید محصول و به نوعی ما در آینده نه چندان دور بجای اینکه از پژوهشگران برتر تقدیر بشود از فناوران برتر تقدیر بکنیم که این دیدگاه کمک بکند به کاستی ها یی که در حوزه سلامت داریم.

مدیرتوسعه فناوری سلامت دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به تغییرات آئین نامه اشاره کرد واظهار کرد: کم کم  تغییراتی در آئین نامه ها مشاهده می شود که انتظار می رود این تغییرات کمک بکند به رشد حوزه فناوری و در واقع بجای اینکه تولیدات ما بیشتر به صورت مقالاتی که خیلی هم به رفع مشکلات کمک نمی کند به سمت انجام تحقیقات که خروجی آنها محصولاتی باشند که  هم بتواند کار آفرینی برای محققین داشته باشد و هم مشکلی از مشکلات حوزه سلامت را حل بکنیم برویم.

دکترعلی اکبر بابایی در پایان خاطر نشان کرد: اخیرا یکی از این آئین نامه هایی که در حال بررسی و اصلاح است آئین نامه دور دکتری ph.D است.  که پیش نویس آن هم ارسال شده است و آن الزاماتی جدیدی را برای دانشجویان دوره ph.D  تعیین می کند که  چاپ دو مقاله برای دفاع از پایان نامه تغییر می یابد بطوری که  بجای چاپ مقاله به ثبت اختراع و مواردی از این قبیل را روی می آورند.

گفتنی است: در پایان این مراسم، با اهدای  لوح سپاس از از پژوهشگران برتردانشکده علوم توانبخشی تقدیر شد.

.

V5.5.2.0